auto 23zhduk1540293317 e1561291577822 1200x630 960x504 11 560x416 - Zhduket vajza në Ferizaj, ka katër ditë që s’dihet për vendodhjen e saj

Zhduket një vajza në Ferizaj.

Policia e Kosovës ka raportuar se prej të shtunës një grua në Ferizaj ka raportuar për vazjën e saj e cila ishte larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet vendndodhja e saj, përcjell Demokracia.com

‘’Fsh. Slivovë, Ferizaj 12.06.2021 – 10:00 Ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e saj –viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk  dihet vendndodhja e saj’’, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.