rryma 1 394585 2 600x3601 1 560x360 - Zonat në Ferizaj që do të mbesin nesër pa rrymë

Përmes një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet për siguri të sistemit.

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa energji elektrike ditëve në vazhdim.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

2.
Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fitorja (kodi: 41046007) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Rr. Skender Salihaj.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

3.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci I Ulët.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

4.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (kodi: 41046001) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

5.
Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet stabiliment Nerodime dhe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

TS 10/04 kV Jezerc Kalanica (kodi 40042003057) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Verishta (kodi 40042003058) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Azemi (kodi 40042003059) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mahalla katuni (kodi 40042003060) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë Ukëzmajli (kodi 40042003061) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë-Maqitev(kodi 40042003062) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) (kodi 40042003188) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nerodime (Lagjia Rekaj) (kodi 40042003191) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Jezerc Kalanica, Verishta, Azemi, Mahalla katuni, Ukëzmajli, Maqitevë, Veli Comerc dhe Nerodime.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10kV-Jezerci.

16.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.