sqsq 11871 560x416 - ​YouTube gjen mënyra të reja për t'ju sjellë para

Gjatë VidCon 2018, YouTube ka lëshuar disa tipare të reja që vijnë në shërbim, duke përfshirë mënyra të reja që krijuesit e përmbajtjes mund të fitojnë.

Së pari, kanalet me mbi 100.000 abonentë tani do të kenë qasje në opsionin e anëtarëve, e cila lejon shikuesit të paguajnë një tarifë mujore prej 4.99 dollarë dhe për të marrë videot ekskluzive vetëm për anëtarët, dhe përfitime të tjera.

Përveç kësaj, YouTube ka partneritet me Teespringom, me qëllim të zbatimit të një mjeti për blerjen e mallrave, e cila do të lejojë krijuesit për të shitur produktet dhe mallrat e tyre nëpërmjet shpërndarësve të integruar në kanale.
Ju mund të zgjidhni nga më shumë se 20 artikuj në treg që ata ofrojnë, duke përfshirë pajisje të ndryshme.

Mallrat e YouTube nuk do të jenë të disponueshme për askënd – janë vetëm kanalet e bazuara në SHBA që kanë mbi 10,000 abonentë. Megjithatë, YouTube ka vënë në dukje se planifikon ta sjellë atë për një numër të krijuesve së shpejti. Kompania beson se paraqitja e risive, të tilla si anëtarësimi në kanale dhe shitja e mallrave, do të ndihmojë përdoruesit e YouTube për të bërë sa më shumë para që të jetë e mundur.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.