25 06 2018 1697782 FSK21 560x416 - FSK mban ceremoninë e diplomimit të kadetëve në Ferizaj

Sot zhvillohet ceremonia e diplomimit të kadetëve të gjeneratës2018.

Ceremonia zhvillohet në kazermën “Skënderbeu’’, në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes, në Ferizaj, në orën 11: 00.

Në ceremoni pritet të marrin pjesë, Ministri i FSK-së, Komandanti i FSK-së dhe oficerë të FSK-së.

Të ftuar në këtë ceremoni janë edhe udhëheqësit shtetërorë dhe institucionalë, mysafirë të shumtë dhe familjarët e kadetëve.