rsz junik 1 660x3301 1 560x330 - 18 raste të reja pozitive me COVID-19 në Ferizaj dhe 3 të shëruar

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19 në komunën e Ferizajt, bëhet e ditur se janë regjistruar edhe 18 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj që çon në 790 numrin e rasteve aktive dhe 3 të shëruar që çon në 3645 numrin e të shëruarve.
Shërim të shpejtë të infektuarve

#Mbanidistancën

#Vendosemaskën