41308158 1947717691951909 8052924488699871232 n 11 e1536350801274 560x416 - Aksident trafiku në magjistralën Prishtinë-Ferizaj

Një aksident trafiku ka ndodhur para pak minutash në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, respektivisht në fshatin Babush.

Në këtë aksident janë të përfshirë dy automjete, një me targa të Maqedonisë dhe tjetra me të Kosovës.

Nuk dihet se a ka persona të lënduar nga ky rast, veçse dëme të konsiderueshme materiale.

Sipas pamjeve, veturat duken të jenë përplasur tejet shumë, ku dhe ka bërë që për disa çaste të bllokojë komunikacionin në vend.