asamblesiti nga ferizaj ketu po respektohen masat kunder covid 19 5f0de49d83f921 560x416 - Asamblesiti nga Ferizaj: Këtu po respektohen masat kundër Covid-19

Amir Rexhepi, asambleist në komunën e Ferizajt, ka bërë të ditur se në këtë komunë po respektohen masat kundër Covid-19.

Ai tha se në kafiteritë në Ferizaj, qytetarët po mbanin maska dhe po respektohej distanca.

Po ashtu edhe në tavolina kishte dezinfektues.

Njoftimi:

Ferizaj, model i respektimit te masava!

Sot, vizitova disa nga kafiterite me te frekuentuara ne Ferizaj, aty takova qytetaret qe mbanin maska, respektohej distanca, por edhe ne tavolina kishte dezinfektues.

Vetem keshtu mund t’a mposhtim virusin.

#Mbanidistancën

#Vendosemaskën