engel shqiponja 11 560x416 - Befason Kongresmeni amerikan, shfaqet duke bërë shqiponjën!

Pas vendimit të Federatës Ndërkombëtare të Futbollit, FIFA, që gjobiti futbollistët Xherdan Shaqiri dhe Granit Xhaka për festimin e tyre duke bërë simbolin e shqiponjës, ka pasur një sensibilizim të gjerë.

Një ndër mbështetësit të këtij gjesti ka qenë edhe kongresmeni amerikan, Eliot Engel.

Engel, ka formuar shqiponjën me duar pas fitimit të mandatit në Kongres.

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi nga ky moment.

engel shqiponja 21 - Befason Kongresmeni amerikan, shfaqet duke bërë shqiponjën!

engel shqiponja 31 - Befason Kongresmeni amerikan, shfaqet duke bërë shqiponjën!

engel shqiponja 41 - Befason Kongresmeni amerikan, shfaqet duke bërë shqiponjën!