bora shq 780x439 1 560x416 - Bora në Brezovicë vështirëson qarkullimin e automjeteve

Pas reshjeve të fundit të borës të gjitha rrugët në rajonin e Ferizaj janë të qarkullueshme por që vështirësi paraqiten në viset malore.

Një gjendje e tillë ishte edhe nga Brezovica për në qendrën e skijimit dhe në drejtim të Prevallës. Ata që vizituan këto dy vende  thanë se duhet kujdes në vozitje sidomos në mëngjes

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës për Rajonin e Ferizajt, Kanun Veseli tha se nga informatat nga tereni të gjitha rrugët janë të kalueshme.

Ai tha se edhe në pjesën e Brezovicës, ka vështirësi, por që vërehet një qarkullim më i madh i automjeteve dhe kompanitë e mirëmbajtjes janë në terren, raporton RTK.

Policia edhe një herë ka apeluar që vozitësit të kenë kujdes e sidomos në orët e hershme të mëngjesit dhe të mbrëmjes kur temperaturat janë të ulëta dhe mund të ketë ngrica në rrugë.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.