ujevara1 560x329 - Bukuria natyrore e ujëvarës së veçantë në Zvicër

Zvicra është një vend i mrekullueshëm i mbushur me plot bukuri natyrore – si rrugë, male, kodra, liqene, lumenj e fusha.

Alpet zvicerane janë një atraksion që tërheqin miliona turistë – dhe qytetet moderne garantojnë rehati dhe relaks.

Një ujëvarë që ndodhet në Schaffhausen, është padyshim ujëvara më e pabesueshme që keni parë.

Vendi për ta vrojtuar ujëvarën dhe bukurinë e saj ndodhet pikërisht mbi të, mbi fuqinë e pabesueshëm të ujit.