antalya 702x439 702x4201 560x416 - Çmenden rusët dhe serbët. Në Alanya vallëzohet shqip me Vallën e Rugovës

Në një qendër pushimi në Alanya jehon Vallja e Rugovës. Ndër pushues pervec shqiptarë ka pasur edhe rusë e serbë, ndaj edhe një veprim i tillë ju ka penguar.

Është ky Diamant Sinanaj me këngen në të cilën bëri bujë në dasmën e tij, por duket që momente të tilla nuk përfundojnë asnjëherë kur dëgjohet kënga shqipe./Botapress/

Ja video nga ky moment