auto digjet banesa 1024x538 780x43915783179451 1 560x416 - Digjet një Spital në magjistralen Ferizaj-Prishtinë

Një spital në magjistralen Ferizaj-Prishtinë është kapluar nga flakët.

Bëhet fjalë për Spitalin ‘Millennium’, të cilit fatmirësisht i është djegur vetëm pjesa ndihmëse dhe jo ajo kryesore.

Lajmin e konfirmoi Bajram Krasniqi i cili tha se nuk ka të lënduar nga ky incident.

‘Është një pjesë ndihmëse, jo ajo kryesore. Nuk është e rrezikuar pjesa tjetër. Në vend të ngjarjes kanë dal Policia dhe Zjarrëfikësit. Nuk ka të lënduar.” , është shprehur ai.