csa 560x416 - Elmi Reçica lidhur me qasjen e Ferizajt në autostradën “Arbën Xhaferi”

Deklarimi i Kryetarit të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu dhe deputetit të Kuvendit të Kosovës, Elmi Reçica lidhur me qasjen e Ferizajt në autostradën “Arbën Xhaferi” si dhe fillimin e ndërtimit të Spitalit të ri Rajonal në Ferizaj, dhënë për Radio Televizionin e Kosovës.