elmi recica 2 696x4631 560x416 - Elmi Reçica : Sot në Ferizaj pritëm legjendën e futbollit anglez Brian Deane.

Së bashku me kryetarin e komunës së Ferizajt, Agim Aliu, pritëm në takim legjendën e futbollit anglez, Brian Deane, ky takim po realizohet pas më pak se dy muaj të vizitës sonë që realizuam me ftesën e autoriteteve lokale të Sheffield-it dhe Leeds-it me ndërmjetësimin dhe mbështetjen e plotë të Brian Deane.

Përgjatë këtij takimi tejet të veçantë edhe kësaj radhe nga ana e Brian Deane u rikonfirmua mbështetje për sportin, projektet e komunës së Ferizajt dhe më gjerë, si dhe bashkëpunimi ndërmjet vendeve tona në fusha të ndryshme.