47320567 2142689532418952 228404960641941504 n1 560x416 - Ferizaj ​diskutojnë për çështjen e sigurisë

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka pritur sot në takim komandantin e Detashmentit të Përbashkët Rajonal Juglindje të KFOR-it, kolonel Antonello Catalano, me të cilin bisedoi për çështjen e sigurisë dhe menaxhimin e situatave të ndryshme me të cilat mund të ballafaqohen institucionet lokale.

I pari i Ferizajt, Agim Aliu njoftoi kolonelin Catalano për gjendjen e sigurisë në Ferizaj si dhe hapat që janë ndërmarrë deri më tani nga qeverisja lokale në këtë drejtim.

Ai theksoi se është duke u bërë një punë e jashtëzakonshme me të gjitha mekanizmat lokalë, dhe koordinimin me institucionet e sigurisë dhe drejtësisë që qytetarët e Ferizajt të kenë sigurinë e nevojshme për jetën, pronën dhe veprimtarinë e tyre.

Ndërsa, koloneli Antonello Catalano ka shprehur gatishmërinë e tij të ndihmojë Ferizajn në çdo situatë në të cilën kapacitetet lokale janë të limituara për kapërcimin e saj.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.