auto 13feriz15368442541 560x416 - Ferizaj gati për aksionin e gjerë “Ta pastrojmë Kosovën”

Komuna e Ferizajt është gati për aksionin, i cili fillon më 15 shtator e zgjat deri për pastrimin e Kosovës. Kjo u konfirmua në takimin e parë të task forcës për koordinimin e aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”, që u mbajt sot.


Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu përmendi se në këtë komunë përmes aksioneve kolektive janë eliminuar mbi 100 deponi ilegale të mbeturinave. Në anën tjetër, drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili prezantoi Planin operativ të aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”, i cili do të nisë më datë 15 shtator. Ky aksion do të realizohet në gjithë territorin e Ferizajt, ndërsa janë të përfshira të gjitha institucionet publike të Komunës.

e ndërmarrjeve publike thanë se janë në gjendje gatishmëri dhe ka një mobilizim të shtuar si në planin njerëzor ashtu edhe në atë teknik përkitazi me këtë aktivitet.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.