Ferizaj1 560x363 - Ferizaj, Handikos pranon zhvendosjes e përkohshme (VIDEO)

Parcela ku gjendet objekti i organizatave Handikos dhe Handifer në Ferizaj, është përfshirë në projektin e komunës së këtij qyteti.

Ata pranojnë zhvendosjen e përkohshme nga ky objekt, veçse kërkojnë nga komuna e Ferizajt që tu bëhet zgjidhje.

Kronikë nga gazetari Drin Demiri.