rsz 2ferizaj 6 660x3301 1 560x330 - Ferizaj me investim mbi 5 milionë euro në energjetikë – së shpejti me Nënstacion 110 kV

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, së bashku me Kryeshefin Ekzekutiv të KOSTT-it, Mustafë Hasani, nënshkruam kontratën për dhënien në shfrytëzim afatgjatë të pronës komunale, ku do të ndërtohet Nënstacioni NS 110/35/10 (20) kV, Ferizaj 3 si dhe traseja për linjën përcjellëse 110 kV, investim ky madhor, strategjik mbi 5 milionë eurove që i jep zgjidhje afatgjate, sfidave me energjinë elektrike si për ekonomitë familjare ashtu edhe për bizneset e ferizajasve.

207176908 4442350299149721 9149060198569233127 n - Ferizaj me investim mbi 5 milionë euro në energjetikë – së shpejti me Nënstacion 110 kV