Bixhoz foto Rtv21 e15195755568051 560x416 - Ferizaj, nëntë persona kapen duke luajtur bixhoz dhe pikado

Nëntë persona në Ferizaj janë kapur nga policia e Kosovës duke luajtur bixhoz.

Lojërat e fatit janë shpallur të jashtëligjshme në Kosovë që nga maji i vitit 2019.

Lidhur me këtë, policia njofton se me urdhër të prokurorit, të dyshuarit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.