droge 41 - Ferizaj, një turk dhe një shqiptar arrestohen për posedim të drogës

Policia e Kosovës ka arrestuar dje në mesditë dy meshkuj të dyshuar për posedim të narkotikëve.

“Lidhur me rastin janë identifikuar dhe arrestuar dy të dyshuar një mashkull K-Shqiptarë dhe një mashkull shtetas i Turqisë dhe të njëjtit me urdhër të prokurorit dërgohen në mbajtje”, njofton Policia e Kosovës.