280432A9 B4AA 417E 8788 8D67C9C2AB44 cx0 cy3 cw0 w1023 r1 s1 560x416 - Ferizajasi për pasaportë serbe, humbë veturën dhe një shumë parash

Një person nga Ferizaji ka rënë pre e mashtrimit duke dashur të bëhej me pasaportë serbe.

Ai ka paguar shumën prej 500 eurosh dhe ka dhënë një veturë për të marrë pasaportën serbe, por që i dyshuari e ka mashtruar.

Ky i fundit pas intervistimit është dërguar në mbajtje.