208881361 4434354419949309 4457972767143094908 n 852x4601 1 560x416 - Ferizajasit shumë shpejt do ti gëzohen projektit gjigant

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka bërë të ditur se shumë shpejt do të përfundojë projekti “Bashkimi i Qytetit”, shkruan Gazeta Infokus.

Aliu ndër të tjera ka thënë se ky projekt është në përfundim dhe shumë shpejt do t’i jepet qytetarëve të Ferizajt.

“Gati-gati, punë e pandalshme 24 orëshe për t’i  dhënë së shpejti ferizajasve, projektin më të madh ndonjëherë të infrastrukturës rrugore – nënkalimin kryesor në kuadër të projektit “Bashkimi i Qytetit””, ka shkruar Aliu.