rruga21 560x416 - Gjendje e mjerueshme e rrugëve në këto fshatra të Ferizajt (Foto)

Disa fshatra në komunën e Ferizajt po përballen me problemE të mëdha, pasi rrugët u jnë dëmtuar aq shumë sa që rrezikojnë edhe makinat të prishen.

Fshatrat Terrn, Babush dhe Bablak në Komunën e Ferizajit kanë rrugë pothuajse tërësisht të dëmtuara.

Në disa foto që i kanë dërguar banorë të kësaj ane për Ferizaj24 shihet asfalti i dëmtuar ne mase te madhe.

Madje një banor thotë se kanë bërë edhe ankesa në Komunë, por arsyetohen me mungesë të buxhetit.

rruga1 11 - Gjendje e mjerueshme e rrugëve në këto fshatra të Ferizajt (Foto)

rruga21 1 - Gjendje e mjerueshme e rrugëve në këto fshatra të Ferizajt (Foto)

rruga31 - Gjendje e mjerueshme e rrugëve në këto fshatra të Ferizajt (Foto)

rruga41 - Gjendje e mjerueshme e rrugëve në këto fshatra të Ferizajt (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.