Gjykata Ferizaj 870770 684244 590427 633926 774507 e14619577638821 560x416 - Gjykata e Ferizajt ende s’e ka shqyrtuar asnjë lëndë të dorëzuar nga Inspektorati i Tregut

Në Gjykatën Themelore të Ferizajt presin për shqyrtim afro dhjetë lëndë të dorëzuara nga Inspektorati i Tregut i Komunës së Ferizajt.

Duke iu përgjigjur pyetjeve të KALLXO.com, Gjykata Themelore në Ferizaj tha se përkundër faktit se janë dorëzuar afro 10 lëndë nga Inspektorati i Tregut i kësaj Komune, deri më tani për asnjërën nga këto lëndë ende nuk janë caktuar datat e fillimit të shqyrtimit gjyqësor.

Sipas zëdhënëses së kësaj Gjykate, Albenora Bekteshi-Hoti, këto lëndë u janë ndarë në punë gjyqtarëve por që datat për mbajtjen e seancave gjyqësore pritet që të caktohen gjatë muajit shtator, përkatësisht pas pushimeve verore.

Në mesin e këtyre lëndëve të pranuara në Gjykatën Themelore të Ferizaj ka edhe lëndë të cilat janë pranuar në që nga muaji janar i këtij viti por që deri më tani nuk është caktuar ndonjë datë për mbajtjen e shqyrtimit gjyqësor.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.