w 3 560x400 - Grabitje e armatosur në Ferizaj

Dy persona të panjohur kanë grabitur një telefon dhe para të gatshme nga një person tjetër në Ferizaj.

Policia njofton se grabitja ka është bërë nën kërcënimin e armës. Rastin në Polici e ka raportuar viktima.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka njoftuar se dy persona të panjohur nën kërcënimin e armës i ka grabitur një telefon dhe para te gatshme”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.