FB IMG 16392410750191 560x416 - Hapet parkingu nëntokësorë në Ferizaj, a e dini se sa kushton tarifa për një orë?

Hapet parkingu nëntokësorë në Ferizaj

Është lëshuar në shfrytëzim parkingu dykatësh nëntokësorë në qendër të qytetit të Ferizajt i cili u ndërtua paralel me projektin “Bashkimi i Qytetit”
Ky parking posedon 184 vendparkingje dhe do të funksionoi 24 orë në ditë.

Merret vesh se tarifa për një orë kushton 0.50 €

Këtë parking e ka marrë në menaxhim Ndërmarrja Publike “Ambienti” e cila do të ofroj kujdes, sigurinë dhe mirëmbajtjen e këtij parkingu.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.