humori qe tregon se cfare do te bejne burrat pas mbylljes se bastoreve ne shqiperi video 560x416 - Humori që tregon se çfarë do të bëjnë burrat, pas mbylljes së bastoreve në Shqipëri (Video)
humori qe tregon se cfare do te bejne burrat pas mbylljes se bastoreve ne shqiperi video - Humori që tregon se çfarë do të bëjnë burrat, pas mbylljes së bastoreve në Shqipëri (Video)

Qeveria shqiptare ka njoftuar se që nga janari do të bëhet mbyllja e të gjithë pikave të basteve në vend.

Ky vendim është pritur mirë nga një pjesë e popullsisë, por të shumtë janë dhe ata që këtë dukuri e kanë pasur “pjesë të rëndësishme” të ditës së tyre.

Kështu, spektakli “Al Pazar” ka sjellë një situatë hipotetike se si do të jetë jeta e burrave shqiptarë të lidhur me bastet, në epokën e mbylljes së tyre.

Për më shumë ndiqni videon.

[embedded content]