w 53 560x330 - IHK: Ende ka rrezik për vërshime të reja

Drejtorja e Instituti Hidrometeorologjik, Letafate Latifi ka paralajmëruar se ende ka rrezik për vërshime të reja.

Ajo ka thënë se ndonëse ka një normalizim të lumenjve, rreziku nga përmbytjet ende ekziston.

Drejtorja e Institutit Hidrometeorologjik, Letafate Latifi ka paralajmëruar më tutje se me shkrirjen e borës dhe reshjet tjera që mund të kemi në të ardhmen, ka mundësi të ketë rritje të sërishme të nivelit të ujit nëpër lumenj e për pasojë të kemi sërish përmbytje.

Prandaj, kjo na bënë të mendojmë se sërish mund të kemi vërshime të reja.