zeropese lajmetefundit .... 31 560x416 - IPEDU u ligjëroi nxënsëve të shkollave të mesme të Ferizajt

Organizata IPEDU në Ferizaj ka vazhduar me fazën e dytë e zbatim projekti: “Rini e Shëndoshë e Ardhme e Sigurtë” Me ligjerata për nxënësit e Shkollave të Mesme të Komunës së Ferizaj.
Shkolla e Mesme e “Kompetencës”
Shkolla e Mesme Agrobiznesit”Zenel Hajdini”
Shkolla e Mesme Gjimnazi Gjuhësor”Dr. Shaban Hashani”

Temat të cilat u zhvilluan:

1. Adoleshenca dhe,
2. Peer education.

Ligjeratat do të vazhdojnë edhe për shkollat e tjera të mesme të Komunës Ferizaj.
Projekti është përkrahur dhe financuar nga Komuna e Ferizajt.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.