kanalizimi u bllokua prej kuletave dhe kartelave te kreditit besohet se u hodhen prej hajnave video 560x416 - Kanalizimi u bllokua prej kuletave dhe kartelave të kreditit, besohet se u hodhën prej hajnave (Video)
kanalizimi u bllokua prej kuletave dhe kartelave te kreditit besohet se u hodhen prej hajnave video - Kanalizimi u bllokua prej kuletave dhe kartelave të kreditit, besohet se u hodhën prej hajnave (Video)

Hajnat dyshohet të kenë qenë shkaktarët e bllokimit të një kanalizimi në Manila të Filipineve.

Kuletat, kartelat e kreditit dhe çanta të vogla që ishin hedhur aty, kanë bërë që kanalizimi të bllokohet dhe uji të vërshonte rrugën, transmeton Telegrafi.

Punonjësit e higjienës që u ftuan për ta pastruar, nxorën shumë dokumente dhe gjësende personale të njerëzve, por nuk e gjetën asnjë “cent”.

“Pasi t’i kenë vjedhur paratë, kuletat i hidhnin në kanalizimin e kësaj rruge të qetë, që zakonisht është e boshatisur”, ka thënë një banor. /Telegrafi/

[embedded content]