39933177 1930411227004703 4185140184762810368 o1 560x416 - Kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës tek lagjja “Mustafa” në fshatin Pleshinë e Ulët

Nga afër punimet në rregullimin e kësaj rrugë i ka inspektuar nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Naim Ferati, i shoqëruar nga drejtori i infrastrukturës Arbër Bytyqi, drejtori i urbanizmit Lulzim Aliu si dhe drejtoresha e kulturës, rinisë dhe sportit Xhemile Murtai-Shabani.

Me këtë rast nënkryetari Ferati, por edhe drejtori Bytyqi, kanë thënë se kjo rrugë ka rëndësi tejet të madhe për banorët e kësaj lagjeje, por edhe bizneseve të kësaj pjesë e që ju lehtësohet dukshëm edhe qarkullimi për në qytet.

Ata gjatë inspektimit janë informuar për mbarëvajtjen e punëve si dhe ka biseduar me qytetarët për çështje të ndryshme që lidhen me jetën e tyre.

U bë e ditur se gjatësia e kësaj rruge është 840 metra, ndërsa ka një kosto rreth 100 mijë euro.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.