unnamed 17 101 560x374 - Eliminohen afro 20 deponi ilegale mbeturinash në Ferizaj

Vetëm në javën e fundit ekipet e mirëmbajtjes nga kompanitë publike nën mbikëqyrjen dhe organizimin e Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë kanë eliminuar afro 20 deponi ilegale të mbeturinave me një sasi prej disa tonelatash në Ferizaj dhe fshatra.

Ky aksion është vazhdimësi e nismës së qeverisjes lokale për t’i ofruar qytetarëve mjedis të pastër, ndërkohë është aktivizuar dhe inspektorati komunal, përkatësisht ai i mjedisit që të shqiptoj gjoba ndaj ndotësve të mjedisit si masë për rritjen e vetëdijes qytetare për kujdesin ndaj ambientit si dhe ndëshkim ndaj ndotësve të hapësirave të përbashkëta.

Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili ka theksuar se vazhdimisht po zhvillohen aksione të tilla, të cilat kanë rezultuar me eliminimin e qindra deponive ilegale të mbeturinave, rrjedhimisht tonelata të mbeturinave të larguara nga zona e qytetit dhe fshatrave.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.