telefoni 1485999629 9045094 1539086700 43995781 560x347 - Kaq e thjeshtë! Zbulo me këtë mënyrë se kush të telefonon me privat

Të gjithë bezdisemi nëse na telefonojnë pa numër.
Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni. Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate?

Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj. Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj.

Ndiqni hapat e mëposhtëm që shpjegohen në këtë video.