Ferizaj Imri Musliu 560x416 - Karikaturisti nga Ferizaj Imri Musliu!

Musliu: Frymëzimin për karikaturat e mia “e huazoj” nga përditshmëria jonë

Karikatura është lloj i artit figurativ që kritikon anët negative në sjelljet e në veprimet e njerëzve nëpërmjet paraqitjes së zmadhuar e qesharake të tipareve dhe të metave të tyre. Nga ky zhanër i artit figurative ne vazhdim sjellim portretin e Imri Musliut nga Ferizaj.