178178478 4020110871368051 9119421916486112952 n 852x4601 1 560x416 - Komuna e Ferizajt mban mbledhje, kjo është tema që u diskutua

Komitetit për Politikë dhe Financa  në Ferizaj ka mbajtur mbledhjes e radhës, shkruan Gazeta Infokus.

Në këtë mbledhje është diskutuar për Komitetit për Politikë dhe Financa

“U mbajt mbledhja e Komitetit për Politikë dhe FinancaParaditen e sotme, në ambientet e Komunës, u mbajt mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë e Financa, për të diskutuar mbi pikat që do të diskutohen në Komitetit për Politikë dhe Financa”, njofton komuna.

Gjithashtu Kryesuesja e Kuvendit, Kristina Gashi Bytyçi ka bërë të ditur edhe rendin e ditës.

“Kryesuesja e Kuvendit, Kristina Gashi Bytyçi njoftoi rendin e ditës, përkatësisht pikat që do të diskutohen në seancën e Kuvendit e që janë Propozimi për rishqyrtimin e vendimit nr. 01-07, propozimi vendimi për plotësim ndryshimin e vendimit 01.Nr. 84 të datës 27.12.2018 si dhe raporti financiar për periudhën Janar-Mars 2021, pika këto që pas diskutimit nga anëtarët e KPF-së, u dakordua që të procedohen në Kuvend për diskutim të mëtejmë dhe miratim”