grup gjaku1 560x340 - Kërkohet urgjentisht gjak i grupit A negativ në Ferizaj

Urgjentisht kërkohet grupi i gjakut “A negativ” për një person në Ferizaj që gjendet në gjendje të rëndë.

I sëmuri ndodhet në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Ferizaj.

Për çdo rast ju lutemi të lajmëroheni në numrat e telefonit:

044902408 dhe 045471013 si dhe ne 044 420835.