auto 39245763 1406575456142566 7725989563788689408 n15342532921 560x416 - Artistet e bukura të qytetit të Ferizajt

Janë në një front, pothuajse janë të të njëjtës gjeneratë, artistet e bukura të qytetit nga Ferizaj, si Pranvera Sylejmani është kryetare e Shoqatës së Artisteve Figurativ “Zef Kolombi”, ndërsa Bardha Goga – aktiviste kundërkorrupsionit dhe Fotografe që përmes fotove paraqet një realitet të hidhur në shtetin tonë, kurse Arjeta Selmani është artiste dhe magjistër për dizajn grafik, që po dëshmohet gjithnjë e më shumë.

Tri artiste dhe secila më e bukur se tjetra dhe secila lufton për të arritur sa më shumë në jetën profesionale. Pranvera ka pasur një verë jashtëzakonisht të mundimshme, me aktivitete të shumta sikurse edhe Bardha dhe Arjeta.

Në Ferizaj artistet i vlerësojnë si gjeneratë e jashtëzakonshme me shoqet e tyre dhe që mundohen çdo herë të sjellin një frymë të re, sipas standardeve ndërkombëtare, në qytetin ku jetojnë e veprojnë.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.