646659  original 730x4401 560x416 - Rrëmbehet një femër në Ferizaj

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë mesditës të së martes, një i dyshuar mashkull e ka rrëmbyer viktimën femër.

Sipas policisë i dyshuari e ka kapur me forcë viktimën duke e futur në veturë me ç`rast gjatë rrugës edhe e ka goditur disa herë.

Rasti ka ndodhur në Ferizaj, ku i dyshuari edhe është arrestuar dhe me urdhër te prokurorit i dyshuari dërgohet ne mbajtje.