received 10216051988081653 852x4601 560x416 - Këta janë borxhlinjtë e komunës së Ferizajt (Dokument)

Komuna e Ferizajit ka publikuar listën me emra e mbiemra të borxhlinjve të komunës.

Kryetari Agim Aliu përmes një shkrese për media ka theksuar se kjo po bëhet duke pasur parasysh gjendjen e rëndë të financave locale.

Ai ka treguar se ka autorizuar komisionin që të bëj verifikimin e të gjithë borxhlinjve dhe se bashkë me Zyrën Ligjore të nisin procedurat e arkëtimin të mjeteve.

Sipas Aliut, larja e këtyre borxheve ndaj komunës do të ndikoj në krijimin e një stabiliteti financiar dhe do të mundësojë planifikimet e reja zhvillimore të qytetit.

36671405 1679050778884652 8018002324364460032 n1 - Këta janë borxhlinjtë e komunës së Ferizajt (Dokument)

36729133 1679050768884653 8286009898542563328 n1 - Këta janë borxhlinjtë e komunës së Ferizajt (Dokument)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.