Untitled 1 560x416 - Këto janë detajet e koncertit të Unikkatil në Shqipëri

Unikkatil verën do e ketë të mbushur me data.

Muajin e kaluar ishte në Zvicër ku e priten mirë dhe pjesëmarrja ishte tej e madhe e adhuruesve të tij.

E, tani turit të tij muzikor do i shtohet edhe Shqipëria.

Arbresh.info ka mësuar që mbreti i repit Unikkatil do jetë i pranishëm në Durrës me datë 4 gusht.

Emisioni n’ZOOM sjell detajet e këtij koncerti.