auto 316190112211 560x416 - Kjo është salla më e re në Kosovë

Qyteti i Ferizajt pasurohet edhe me një sallë sportive.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

Salla është para përfundimit të punimeve në fshatin Gaçkë dhe kjo i ka gëzuar tejmase banorët e këtij fshati.

auto 416190112231 - Kjo është salla më e re në Kosovë

“Palestra sportive në Gaçkë drejt përfundimit, për ta gëzuar sportistët e sportdashësit jo vetëm nga Gaçka por i gjithë Ferizaj”, ka shkruar Aliu në profilin e tij në facebook.