22404312 1172195159589734 485205321 o 560x416 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit.

1.Marrëveshja e bashkëpunimit për mbrojtjen e pronës së qytetarëve nga zjarri dhe fatkeqësitë tjera

2.Terreni malor në Ferizaj do të monitorohet 24 orë nga Policia e Kosovës

3.Asfaltohet rrugica “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega”

34471793 1808214949224332 8386959333853757440 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

4.Projekte të shumta që u  realizuan për gjashtë muaj në Drejtorinë e Bujqësisë dhe Pylltarisë

5.Listën e pronave komunale të uzurpuara

34365426 1807329752646185 5735399473383735296 n 232x300 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit 34507528 1807329739312853 6155278422588260352 n 232x300 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

6.Ferizaj përfitoi grant afro 600,000€ në “Garën për Mjedis të Pastër”

34049210 1804225716289922 2546349379514531840 n 300x225 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

7.Aksioni i dezinsektimit të hapësirave publike në Ferizaj

8.Mbylljen e disa bastoreve e kazinove në Ferizaj
34033524 1803338503045310 2300235753315106816 n 225x300 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

9.Ferizaj nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Zyrën e Këshillit të Europës për promovimin e të drejtave të komunitetit rom dhe ashkanli.
34016699 1803286956383798 316851784809185280 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

10. Konfiskimin dhe asgjësimin e  afro 1 ton qumësht dhe nënprodukte të tij të prishura.
33813973 1798474840198343 479447985231495168 n 300x225 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

11.Ferizaj përfiton donacion dy autoambulanca me pajisje mjekësore
33540537 1798274953551665 5023982537878274048 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

12.Ferizaj për herë të parë shënoi Ditën Olimpike
33540590 1797364043642756 3586658989103906816 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

13.Konfiskimin e  afro 700 kg nënprodukte të prishura të mishit
33497838 1796369993742161 7631403573498085376 n 300x225 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

14.Mbylljen e disa lokaleve të natës në Ferizaj
33134490 1793766324002528 7683464521360343040 n 225x300 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

15.Mbështetjën e Ferizajit për në super ligë
33107404 1793600044019156 7400804576057622528 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

16.Formimin e Komitetit për Personat me Aftësi të Kufizuara

 

17.Nënshkrimin e marrëveshjes për financimin e dy projekteve të rëndësishme infrastrukturore për Ferizajn nga MAPL dhe DEMOS
32207659 1783915198320974 2301274997961785344 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

18.Ferizaj përfiton afro 25 milionë euro nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik për projektin e trajtimit të ujërave të zeza
32191591 1783877801658047 3337238212316758016 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

19.Krijimin Qendrës dhe  të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë
32286017 1783803901665437 5111771330106097664 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

 

20.Komuna e Ferizajt në bashkëpunim me organizatën IADK ndihmon qumështarët ferizajas me 5 laktofriz
32169786 1782936185085542 2651778474305388544 n 300x200 - Komuna e Ferizajt në krye me Agim Aliun , me ndryshimet dhe arritjet në 2 muajt e fundit

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.