34433448 1380887918722126 1602937504887996416 n 560x416 - Elmi Reçica dhe Kadri Veseli bëhen së bashku për zgjedhjen e strukturave të reja të RDK-së

Së bashku me kryetarin e PDK-së, z. Kadri Veseli, në Han të Elezit dhe Shtërpcë, në Kuvendet Zgjedhore të Rinisë Demokratike, ku morën pjesë shumë të rinj të gatshëm dhe entuziastë për ta mbështetur dhe për të qenë pjesë e Dekadës se Re.

Në aktivitetet zgjedhore të RDK-së në regjionin e Ferizajt kanë përfunduar katër nga pesë kuvendet zgjedhore, me këtë rast u zgjedhën kryetaret e katër degëve të RDK-së, Ilirjana Berisha në Kaçanik, juriste e diplomuar, Arlinda Hyseni në Shtërpcë, studente e juridikut, Medina Brahaj në Shtime, kryesuese e Kuvendit Komunal dhe Besarta Suma në Hani të Elezit, arkitekte.

Zgjedhja e katër të rejave si kryetare të degëve të RDK-së tregon qartë shkallën e emancipimit dhe përkushtimin e PDK-së për pjesëmarrjen dhe fuqizimin e të rejave dhe të rinjve në aktivitetet dhe punët politike.
34494753 1380887888722129 4238740328644870144 n - Elmi Reçica dhe Kadri Veseli bëhen së bashku për zgjedhjen e strukturave të reja të RDK-së

34501194 1380887905388794 7322098793552281600 n - Elmi Reçica dhe Kadri Veseli bëhen së bashku për zgjedhjen e strukturave të reja të RDK-së

34645970 1380887925388792 3380652751062040576 n - Elmi Reçica dhe Kadri Veseli bëhen së bashku për zgjedhjen e strukturave të reja të RDK-së

34398121 1380888005388784 3629964414205034496 n - Elmi Reçica dhe Kadri Veseli bëhen së bashku për zgjedhjen e strukturave të reja të RDK-së

34463173 1380888008722117 6034098724945264640 n - Elmi Reçica dhe Kadri Veseli bëhen së bashku për zgjedhjen e strukturave të reja të RDK-së

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.