auto agim aliu1508694707 852x4601 560x416 - Kryetari Aliu: Rindërtimi i hapësirave publike është në prioritetet e mia qeverisëse

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka shkruar se rindërtimi i hapësirave publike për të mundësuar infrastrukturën bazë për rekreacion dhe zhvillimin e talentit në sporte, është në prioritetet e tij qeverisëse.

Aliu ka njoftuar se ka filluar me rindërtimin e fushës sportive në Lagjen e re, në Ferizaj.

“Të njejtën brenda skemës së rinovimeve dhe funksionalitetit më të madh për qytetarët, kemi bërë edhe me renovimin e çatisë së nënkalimit kryesor dhe vendosjen e ndriçimit adekuat në funksion edhe të galerisë urbane që po ndodh për herë të parë në Ferizaj.Neve na mbetet mirëmbajtja e tyre, kurse qytetarëve t’i ruajnë ato si pronë e përbashkët në shërbim të komunitetit.”, ka shkruar Agim Aliu

8 31 - Kryetari Aliu: Rindërtimi i hapësirave publike është në prioritetet e mia qeverisëse

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.