Labinot Tahiri1 560x416 - Labi e ‘kall’ Kaçanikun me këngën ‘Ushtron Gryka e Kaçanikut’

Labinot Tahiri njihet për vokalin dhe atmosferën që bënë në çdo paraqitje të tij publike.

Së fundmi, Tahiri e ka ‘kallur’ atmosferën në një klub nate në Kaçanik.

labi21 - Labi e ‘kall’ Kaçanikun me këngën ‘Ushtron Gryka e Kaçanikut’

Më këngën ‘Ushtron Gryka e Kaçanikut’, ai ka entuziazmuar publikun duke bërë që të ndezët edhe më shumë atmosfera.

kabi41 - Labi e ‘kall’ Kaçanikun me këngën ‘Ushtron Gryka e Kaçanikut’

labi31 - Labi e ‘kall’ Kaçanikun me këngën ‘Ushtron Gryka e Kaçanikut’

labi11 - Labi e ‘kall’ Kaçanikun me këngën ‘Ushtron Gryka e Kaçanikut’