103539769 3874968019245220 3727719158349744614 n1 560x416 - Lajm i mirë: Shërohet plotësisht 19-vjeçari nga Ferizaj që u diagnostifikua me leukemi akute

Ardit Gashi nga Ferizaj, është shëruar plotësisht nga sëmundja e leukemisë akute.

19-vjeçari nga Ferizaj në fillim të këtij viti kishte kërkuar ndihmë nga qytetarët për të trajtuar sëmundjen.

Për të riun u mblodhën të hollat dhe sot u dha lajmi i mirë se tashmë ai është shëruar.