2 4 695x3101 1 560x310 - Biblioteka në Ferizaj hapet për huazim të librave

Biblioteka në Komunën e Ferzajt nga sot ka filluar të bëjë huazimin e librave për lexuesit e saj.

“Njoftojmë lexuesit dhe qytetarët se që nga sot, fillojmë me huazimin e librit, te sektori për fëmijë dhe për të rritur”, thuhet në njoftim.

Ndërsa sallat të cilat shfrytëzohen për lexim vazhdojnë të jenë të mbyllura.