margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 560x416 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

Margot Robbie u bë e famshme në saje të filmit “Wolf of the wall street”.

Kjo ka bërë që të merr shumë oferta për filmat hollivudian dhe një të tillë është duke e realizuar me regjisorin Quentin Tarantiono.

“Once Upon a Time in Hollywood”, titullohet filmi i regjisorit të famshëm i cili ka mbledhur ajkën e industrisë së filmave.

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

Krahas Robbiet në këtë projekt do t’i shohim edhe Brad Pittin dhe Leonardo DiCaprion.

Filmi tregon historinë e vrasës të tmerrshëm, Charles Manson, i cili krimet i kryen në saje të ndihmës së familjes.

Robbie luan rolin e aktores së vrarë Sharon Tate, e cila u vra nga kriminelët në muajin e nëntë të shtatzënisë.

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 1 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

Kjo ka bërë që aktoren ta shohim në formë të grave të shtatzëna dhe po duket shumë tërheqëse.

Ndryshe, filmin pritet ta shohim në ekranet e mëdha të kinemave më 9 gusht të vitit të ardhshëm, datë që korrespondon me 50 vjetorin e vrasjes së Tates. /Telegrafi/

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 2 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 3 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 4 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 5 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 6 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 7 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 8 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 9 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë

margot robbie luan rolin e nje shtatzenie ne filmin e ri bazuar bazuar ne nje ngjarje te vertete 10 - Margot Robbie luan rolin e një shtatzënie në filmin e ri bazuar bazuar në një ngjarje të vërtetë