deshmoret ferizaj kompleksi e1475050551967 660x3301 560x330 - Me 09.08.2018 në Ferizaj nderohet i kombit Arsim Bega në përvjetorin e rënies heroike të tij

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton familjet e dëshmorëve të kombit, invalid dhe veteran të UÇK-së, së në ditën e rënies heroike të dëshmorit të kombit Arsim Bega, me datën 09.08.2018 – ora 10:00, bëhen homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj. Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e dëshmorëve për liri – thuhet në njoftim.