w 2 560x400 - Me goma e gurë banorët bllokojnë rrugën Ferizaj-Brezovicë

Banorët e fshatrave të Komunës së Shtërpcës gjatë ditës së sotme do ta bllokojnë rrugën Ferizaj-Brezovicë, shkruan Gazeta Infokus.

Kjo protest ka ardhur si shkak i gjendjes së keqe të rrugës, e cila nuk po rregullohet nga operatori ekonomik që është kontraktuar nga Ministria e Infrastrukturës.

Në fotografit e siguruara nga Gazeta Infokus shihen goma e gurë, dhe një numër i madhi banorëve të cilët kanë dal të protestojnë te “Ura e Haxhisë”.

Protesta e organizuar nga banorët e fshatrave të Shtërpces do të mbahet nga ora 10:00, deri në orën 11:00.

w 3 - Me goma e gurë banorët bllokojnë rrugën Ferizaj-Brezovicë

w 4 - Me goma e gurë banorët bllokojnë rrugën Ferizaj-Brezovicë